Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вествуд: Панк, ікона, активіст

Рік:
Ор. назва:
Westwood: Punk, Icon, Activist
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Лорна Такер
Тривалість:
01:19:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Документальний фільм «Вествуд: Панк, ікона, активіст» дає нам можливість дізнатися справжню і щиру історію життя одного з найвідоміших і найвпливовіших дизайнерів. Це історія про жінку, яка не побоялася піти проти течії і використовувала в своїх творах бунтарський дух, раз і назавжди змінивши індустрію моди. Перед нами історія про Вів'єн Вествуд, жінці, яка визнається справжньою легендою британського стилю. Вона не тільки створила безліч дивовижних колекцій, а й зруйнувала чимало стереотипів, що охопили індустрію.

Будучи оригінальним дизайнером одягу, Вів'єн з самого початку своєї діяльності вирішила заявити про себе як про культурний феномен. І їй це вдалося. Навіть в поважному віці Вів'єн змогла зберегти свій бунтарський дух, незважаючи на отримання звання кавалера ордена Британської імперії.

Хочете дізнатися про життя цієї людини докладніше? Тоді дивіться документальний фільм «Вествуд: Панк, ікона, активіст» онлайн на сайті і ви побачите дизайнера з зовсім іншого боку: злети і падіння, активна громадянська діяльність і неймовірний вплив на всю модну індустрію. І це лише мала частина того, що вас чекає. ©Kino4ua Вествуд: Панк, ікона, активіст 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?