Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пограбування по-американськи

Рік:
Ор. назва:
American Heist
Країна:
США
Режисер:
Сарік Андреасян
Тривалість:
01:31:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Пограбування по-американськи вирішили здійснити головні герої – брати Френкі і Джеймс. Просто їм дуже хотілось безбідного життя, а заробляти такі великі гроші було надто довго. Френкі уже відсидів у в’язниці десять років, тому йому добре відомо, що таке покарання за злочин, та це його не зупиняє. А от Джеймс жив звичайним життям, поки старший братик його не підставив. Так хлопець теж опинився за гратами, але на значно менший строк – всього на 16 місяців. Коли він вийшов на свободу, то збирався почати все з чистого аркуша, відкрити власний бізнес і жити чесно. Але реалізувати план не вдалось, бо жоден банк не погоджувався видавати кредит людині, у якої у минулому є тюремний строк. І тут нагодився Френкі, який запропонував брату здійснити останній злочин – пограбувати банк. Вони отримають купу грошей і зможуть втілити в життя усі свої плани. Та все піде не так, як повинно… ©Kino4ua Пограбування по-американськи 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?