Kino4ua.com
R

Проповідник з кулеметом

Рік:
Ор. назва:
Machine Gun Preacher
Країна:
США
Режисер:
Марк Форстер
Тривалість:
02:09:50
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Проповідник з кулеметом – бойовик, сюжет якого заснований на реальній історії. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Сем Чайлдерс. У минулому він був наркодилером, постійно потрапляв у якісь історії, а потім його упіймали і відправили за грати. Відсидівши свій строк, головний герой вийшов на свободу і вирішив почати життя з чистого аркуша. Він почав відвідувати церкву і поступово перетворився на зразкового парафіянина. Його навіть складно було упізнати. Одного разу він здійснив місіонерську поїздку до Уганди, яка його дуже вразила. Сему захотілось організувати там притулок для дітей, щоб у них було безпечне місце, де можна заховатись від військових конфліктів. Головний герой задумав справді добру справу, але втілити у життя його план буде не так легко. І хоч він не збирався знову брати до рук зброю, якщо це буде необхідно, він це зробить. ©Kino4ua Проповідник з кулеметом 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?