Kino4ua.com
FullHD 1080p

Завойовник Зім (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Invader Zim
Країна:
США
Режисер:
Стів Рессель, Йордан Рейчек
Тривалість:
00:22:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Пілот
Далека вигадана країна роботів - Іркен. Її житель Зим, склав собі історію про напад Землі на рідну планету і хоче донести це до важливих представників Іркена.
Але лідери планети не вірять йому, і щоб посміятися над захисником своєї планети, дають йому завдання зібрати якомога більше інформації про загарбників землі і висилають на неї.
Прилетівши на Землю, Зім зі своїм кращим другом роботом по імені Гір, так відповідально ставляться до доручення, що починають працювати з повною рішучістю і віддачею. А для того щоб дізнатися якомога більше інформації і докладніше вивчити «загарбників» цієї «злісної» планети він впроваджується в звичайну школу і починає своє спілкування з групою учнів. Скільки потрібної і важливої інформації дізнається він від школярів? Ви дізнаєтеся, подивившись цей мультфільм. ©Kino4ua Завойовник Зім (1, 2 Сезон) 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?