Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

AEW All Out 2023

Рік:
Ор. назва:
AEW All Out 2023
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Нік Мондо
Тривалість:
03:50:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | WWE Looks
Скарга

All Out 2023 - п'ятий щорічний захід All Out з професійного рестлінгу з оплатою за перегляд (PPV), організований All Elite Wrestling (AEW). Він відбувся під час вихідних, присвячених Дню праці, 3 вересня 2023 року, в Юнайтед-центрі в Чикаго, штат Іллінойс, порушивши традицію проведення All Out на арені Now Arena, розташованій у районі метро Чикаго, не враховуючи заходу 2020 року через Пандемію COVID-19 цього року.

На заході було розіграно тринадцять матчів, зокрема три на попередньому шоу Zero Hour. У головній події Джон Мокслі переміг Оранжа Кессіді та виграв міжнародний чемпіонат AEW . В інших видатних матчах Коносуке Такешіта переміг Кенні Омегу, Лучазавр переміг Дарбі Алліна, щоб зберегти титул чемпіона AEW TNT, Міро переміг Пауерхаус Хоббса, Брайан Деніелсон переміг Ріккі Старкса в матчі без дискваліфікаційного ременя, а в першому бою Better Than You Bay Bay (Адам Коул і MJF) перемогли The Dark Order (Алекс Рейнольдс і Джон Сільвер) і зберегли за собою командний чемпіонат світу ROH. All Out також був примітний дебютом Сі Джей Перрі (раніше відомої як Лана в WWE) в AEW, що було її першим виступом у професійному рестлінгу з 2021 року. Це також був перший All Out, в якому чемпіонат світу AEW не був захищений, хоча Чинний чемпіон MJF виступив, як зазначалося раніше. ©Kino4ua AEW All Out 2023 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?