Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

WWE Літня Бавовна

Рік:
Ор. назва:
WWE: Summerslam
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Данн
Тривалість:
04:05:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | WWE Looks
Скарга

SummerSlam 2023 - 36-й щорічний захід SummerSlam з професійного рестлінгу з оплатою за перегляд (PPV) і прямою трансляцією, що проводиться WWE . Він проводився для борців із брендових підрозділів промоції Raw і SmackDown . Захід відбувся в суботу, 5 серпня 2023 року, на стадіоні "Форд Філд" у Детройті, штат Мічиган, повернувши захід до традиційного серпневого місця після того, як минулорічний захід проходив у липні. Це був перший SummerSlam, який транслювався в прямому ефірі на Binge в Австралії. Це також стало першим заходом WWE, проведеним на Форд Філд після WrestleMania 23 у квітні 2007 року, і першим SummerSlam, проведеним у Мічигані після заходу 1993 року.

На заході було розіграно дев'ять матчів, чотири з яких були визнані матчами основної події. У фінальному матчі вечора, який був одним із двох головних матчів SmackDown, Роман Рейнс переміг Джея Усо в Tribal Combat, щоб зберегти за собою безперечний універсальний чемпіонат WWE і визнання вождя племені сім'ї Аноаї. В іншому головному матчі SmackDown Б'янка Белер перемогла чинну чемпіонку Аску і Шарлотту Флер у матчі потрійної загрози та виграла жіночий чемпіонат WWE, після чого Айо Скай перевела в готівку свій контракт "Гроші в банку", переміг Белера і завоював титул. У двох основних матчах Raw Сет "Freakin" Роллінз переміг Фінна Балора і зберіг за собою титул чемпіона світу в надважкій вазі, а Коді Роудс переміг Брока Леснара. В інших видатних матчах Гюнтер переміг Дрю Макінтайра, щоб зберегти за собою титул міжконтинентального чемпіона Raw, а в першому бою Логан Пол переміг Рікошета. ©Kino4ua WWE Літня Бавовна 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?