Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Дивне життя / Прекрасне життя

Рік:
Ор. назва:
A Beautiful Life
Країна:
Данія
Режисер:
Мехді Аваз
Тривалість:
01:38:25
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
У цій захопливій історії ми знайомимося з Елліоттом, скромним молодим рибалкою, чий голос має незвичайну силу і красу. Вона не може позбутися відчуття, що Елліотт - справжня знахідка, талант, який варто розкрити перед усім світом. Сюзанна пропонує Елліотту неймовірний шанс - пробитися на вершину музичної індустрії. Вони розпочинають спільну роботу, будують плани та стикаються з викликами, які стоять перед молодим талантом. Разом вони долають перепони, сумніви та конкуренцію, намагаючись довести всьому світу, що Елліотт - справжня зірка. Але з успіхом приходять і складнощі, і Елліотту доведеться обирати між збереженням своєї автентичності та вимогами індустрії, що йдуть на поводу у комерції. ©Kino4ua Дивне життя / Прекрасне життя 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?