Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Максимальне навантаження

Рік:
Ор. назва:
Carga Máxima / Overhaul
Країна:
Бразилія
Режисер:
Томас Портелла
Тривалість:
01:40:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Сюжет цього напруженого бойовика обертається навколо багаторічного гонщика на вантажівках на ім'я Роджер (Тьягу Мартінс). Ми знайомимося з ним, коли він знову програє своєму головному супернику і залишається ні з чим. Тим часом несподівано внаслідок нещасного випадку гине заможний батько Роджера, і головному герою більше ні до кого звернутися по фінансову допомогу. Мало того, що у нього закінчуються гроші, так він ще й втрачає все внаслідок трагічної аварії. Найкращий друг Роджера і колега Даніло (Рафаель Логам) щосили продовжує підтримувати його на трасі та за її межами, але їм доводиться стикатися з труднощами в конкурентній боротьбі.

Коли слава про професійні навички та популярність Роджера доходить до кримінального світу, банда злодіїв пропонує йому укласти угоду, згідно з якою він співпрацюватиме з ними як водій, коли вони вирушать за черговою здобиччю. Роджеру нічого не залишається робити, окрім як погодитися і почати злочинне життя. По-перше, він має намір врятувати свою гоночну команду, а по-друге, щоб прогодувати свою сім'ю і не впасти обличчям у бруд перед своєю дружиною (Шерон Менеззес). Після того, як головний герой втратив усе, він починає злочинне життя, намагаючись приховати його від своїх рідних і колег.

Прагнучи заробити гроші, Роджер веде подвійне життя. Від безвиході він ризикує своєю професійною кар'єрою, проте те, що мало б стати захопливою подорожжю, дуже скоро перетворюється на битву, яка може повністю змінити його життя. Сумнівна репутація Роджера, який пройшов шлях від легенди перегонів на вантажівках до відчайдушного водія-втікача незабаром стає суспільним надбанням і починає переслідувати його. ©Kino4ua Максимальне навантаження 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?