Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Банк Дейва

Рік:
Ор. назва:
Bank of Dave
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Кріс Фоґґін
Тривалість:
01:47:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Сюжет цієї комедійної драми обертається навколо щедрого англійського бізнесмена Дейва Фішвіка, який разом зі своєю дружиною живе у невеличкому затишному містечку Бернлі й успішно керує компанією з виробництва мікроавтобусів. Він любить допомагати людям фінансово і дає гроші нужденним зі зниженою процентною ставкою. До цього часу ніхто з тих, кому він позичав гроші, не обдурив його і повернув гроші вчасно. Одного разу один із друзів Дейва пропонує йому відкрити громадський банк. Дія сюжету цієї драми розгортається після фінансової кризи 2008 року у Великій Британії.

Все гарненько обміркувавши, Дейв і його дружина вирішують втілити цю ідею в життя. Крім того, цей банк повинен буде працювати виключно на користь міста, а будь-який отриманий прибуток буде передано на благодійність Бернлі. Однак такі альтруїстичні наміри незабаром стикаються з вищою владою та складними юридичними процедурами відкриття банку. Насправді у Дейва вже є успішний бізнес, і він уже багатий, але головний герой також хоче, щоб городяни теж процвітали. Це його головна мета під час відкриття банку. Тим паче що в Бернлі всі знають, хто такий Дейв, і вони не ставлять перед собою мету його обманювати.

Дейв і його дружина звертаються по допомогу до юридичної фірми, яка доручає одному зі своїх юристів на ім'я Г'ю відвідати місто Бернлі й особисто зустрітися з Дейвом. Г'ю знайомиться з людьми, яким Дейв допоміг розпочати власну справу. Однак Г'ю повідомляє Дейву, що він не зможе відкрити банк, бо він недостатньо кваліфікований, щоб заснувати таку серйозну фінансову установу, адже головна мета власника банку - це отримання прибутку. ©Kino4ua Банк Дейва 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?