Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ай Ті

Рік:
Ор. назва:
I.T.
Країна:
Ірландія, Франція, США
Режисер:
Джон Мур
Тривалість:
01:35:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Ай Ті – детективна стрічка, яка розповідає про те, наскільки небезпечними можуть бути сучасні технології, особливо, якщо керує ними людина з лихими намірами. У центрі сюжету солідний чоловік Майк Ріган. Він багатий, успішний, щасливий. У нього є все, про що можна мріяти: прекрасна дружина, красуня-донька і просто ідеальний будинок. Він живе у світі передових технологій, навіть більше – він керує їх створенням. Немає жодної технологічної новинки, про яку б він не знав, якою б не вмів користуватись. А зараз його фірма вже на порозі відкриття, яке здатне змінити бізнес приватної авіації у кращий бік. Майк у радісному передчутті, але все може зіпсувати його ІТ-спеціаліст Ед Портер, у якого власне бачення. А причина конфлікту між чоловіками, звісно ж, у жінці. Ед закоханий у доньку Рігана, а той категорично проти їхніх стосунків і готовий зробити все, щоб їх розірвати. Якби ж він тільки знав, до чого це може призвести… ©Kino4ua Ай Ті 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?