Kino4ua.com
R

Пипець

Рік:
Ор. назва:
Kick-Ass
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Меттью Вон
Тривалість:
01:57:30
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Школяр Дейв обожнює комікси про рятувальників. Якщо є величезне бажання допомагати людям, то стати супегероем нічого складного. Головне не проходити повз, якщо помітити несправедливість. Дивно те, що ніхто не став такою людиною. Він вирішує втілити мрію. Через Інтернет він дістає потрібний костюм, дає собі прізвисько Пипець і стає на захист добра. Перша спроба виходить великим провалом. Переламаний і поранений, він виявляється на лікарняному ліжку. Ніхто не бачить в ньому благородного воїна, а що ще гірше, вважають гомосексуалістом. Тепер у нього сталеві пластини в кістках і підвищений больовий поріг. Друга спроба вдається краще. Він дивом уникає травм і стає відомим в Ю-тубі. Незважаючи на його сумнівні досягнення, він набуває славу.

Але крім Дейва є ще два борця за справедливість: Мінді Макріді з батьком Деймоном. Убівашка і Татусь професіонали, на відміну від Піпця. Деймон - колишній поліцейський, відсидів у в'язниці за помилкове звинувачення. Напарник Маркус виховував Мінді, поки батько був відсутній, тому що мати померла від наркотиків. Парочка не любить слави і популярності, тому готують масштабну операцію проти наркомафії міста, яка свого часу насолила сім'ї. Незаслужена слава дістається підлітку, якому тепер загрожує серйозна небезпека. ©Kino4ua Пипець 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?