Kino4ua.com
R

Дванадцять мавп

Рік:
Ор. назва:
Twelve Monkeys
Країна:
США
Режисер:
Террі Ґілліам
Тривалість:
02:09:24
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У 2035 році світу, який ми знали раніше, більше не існує - невиліковний вірус знищив 99% людства, а люди що залишилися в живих змушені жити під землею. У фантастичній кінокартині вчені йдуть на ризикований крок - пропонують Джеймсу Коулу, карному, який потрапив за ґрати за звинуваченням в зухвалості і непокору владі, зробити тимчасову подорож в 1996 рік, щоб відшукати винного у розповсюдженні вірусу. Але перша спроба відправитися в минуле закінчується провалом - через помилки вчених Коул потрапляє в самий початок дев'яностих і відразу ж привертає увагу поліції. Ніхто не слухає промови божевільного чоловіка, що розгулює голим, і запроторюють Джеймса в психіатричну лікарню. Там він зустрічає божевільного борця за права тварин на ім'я Джеффрі, сина відомого вченого і вірусолога. За спробу втечі мандрівник з майбутнього потрапляє в карцер і незабаром зникає звідти, повернувшись додому.
Наступна спроба переміщення знову виявляється помилковою, і лише в третій раз Джеймсу вдається опинитися в 1996 році. Але чи зможе Коул виконати свою місію і запобігти катастрофі, яка забрала життя п'яти мільярдів чоловік? ©Kino4ua Дванадцять мавп 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?