Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Підірвіть банк

Рік:
Ор. назва:
Rob the Bank / Faites sauter La banque
Країна:
Франція
Режисер:
Жан Жиро
Тривалість:
01:25:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Російською - Оригінал
Власник магазину «Полювання та риболовля» Віктор Гарньє вирішив вигідно вкласти свої заощадження і попрямував до сусіднього банку. Директор банку Дюран-Марей запропонував купити акції компанії «Тангана» і пообіцяв великий прибуток. Мсьє Гарньє послухався його поради і прогорів, коли через деякий час Тангана була націоналізована, і курс її акцій обрушився.

З цього моменту у Віктора почалися фінансові проблеми: він не міг не лише оплачувати рахунки, а й змушений був економити на кишенькових грошах своїх дітей. Як важко було йому спостерігати, що банкір, який обдурив його, живе на широку ногу і ні в чому собі не відмовляє. Якось під час недільної проповіді кюре подав Віктору ідею самому покарати Дюран-Марея на порятунок його душі та повернути гроші. Повернувшись додому, Віктор та його родина розробляють план пограбування банку. Для цього їм потрібно лише зробити підкоп і проникнути в сховище. ©Kino4ua Підірвіть банк 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?