Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Листи до Джульєти

Рік:
Ор. назва:
Letters to Juliet
Країна:
США
Режисер:
Ґері Вінік
Тривалість:
01:45:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Приваблива американка Софі Хол живе разом із нареченим Віктором. Відповідальна та наполеглива дівчина працює в журналі "Нью-Йоркер", а у її приятеля Віктора через шість тижнів має відкритися власний ресторан у Нью-Йорку. Робота Софі полягає у ретельній перевірці різноманітних фактів, викладених у матеріалах видання. Але дівчина вже "переросла" цю посаду і прагне реалізувати свої письменницькі таланти. Коли Віктор пропонує Софі вирушити у романтичну подорож до Венеції, дівчина одразу ж погоджується. Насправді Віктору потрібна ця поїздка виключно в ділових цілях – знайти постачальників вин, олій, сирів та трюфелів. Коли Софі пропонує зайнятися Віктору постачальниками, а самій пройтися стародавніми вуличками, він погоджується. Випадок приводить дівчину в той самий дворик, на балконі якого стояла Джульєтта. Стіна будівлі усіяна листами до Джульєтти від дівчат, які страждають від кохання. Увечері незнайомка акуратно збирає листи і вирушає до найближчого ресторанчика. Зацікавлена ​​Софі вирушає за нею. ©Kino4ua Листи до Джульєти 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?