Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дика штучка

Рік:
Ор. назва:
Something Wild
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Демм
Тривалість:
01:53:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Стармайстер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм Дика штучка оповідає про 54-річного чоловіка інтелігентної зовнішності, який живе з мамою Луїзою, яка в'яже штанці майбутньому онукові, пишається кар'єрою свого сина і вирізає замітки про нього. Про чоловіка, який любить свого кота Сніжка, доглядає кімнатні рослини і мріє про сімейне щастя. Спокійний та нудний фільм? Та ні — динамічна кримінальна комедія! Фільм про спадкового кілера Віктора Мейнарда, який у своїй «спеціальності» досяг рівня професіонала.

Віктору надходить чергове замовлення «прибрати» якусь Роуз. Ця авантюристка обдурила серйозного клієнта, віртуозно підсунувши замість оригіналу гарну копію портрета Рембрандта. Клієнт горить бажанням помститися на зухвалу Роуз і для цієї мети наймає професіонала Віктора. ©Kino4ua Дика штучка 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?