Kino4ua.com

Клуб анонімних кілерів

Рік:
Ор. назва:
Killers Anonymous
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Мартін Оуен
Тривалість:
01:35
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Бути вбивцею дуже непросто, і часом їм хочеться про це поговорити. А хто, якщо не інший кілер, зуміє зрозуміти всі труднощі? Саме тому існує якийсь клуб анонімних кілерів, куди може прийти кожен присвячений фахівець для того, щоб і інших послухати, і про себе розповісти.

Це дуже затишні посиденьки. Герої сідають в коло і по черзі беруть слово. Вони вирішують разом завдання, планують вбивства, роблять роботу над помилками і надають одна одній підтримку. На столику - міцний чай і солодощі до нього. Хіба не прекрасний спосіб провести пару годин часу?

Одного разу в компанії з'являється новачок, якого решта присутніх знаходять підозрілим. Чи то коп під прикриттям, чи то залітний фахівець, недостойний їх суспільства. Але саме він допомагає дізнатися всім, що вони є частиною однієї небезпечної організації і, за фактом, вже багато років залежать від кримінальних авторитетів ... ©Kino4ua Клуб анонімних кілерів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?