Kino4ua.com
R

Стволи Акімбо

Рік:
Ор. назва:
Guns Akimbo
Країна:
Великобританія, Німеччина, Нова Зеландія
Режисер:
Джейсон Лі Хауден
Тривалість:
01:37:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Звук с TS
Майлз - програміст, який не зумів себе реалізувати. Герой працює в невеликій IT-компанії, але вже швидше за звичкою, а не через інтерес. Вільний час хлопець витрачає на вивчення чужих профілів в Instagram і суперечки з іншими користувачами анонімних форумів. Одного разу вночі, встигнувши випити кілька пляшок пива, Майлз натикається на форум жорстокого реаліті-шоу Skism і приймається висміювати проект і його учасників. Уже вранці в квартиру Майлза вриваються хлопці з Skism, які роблять героя учасником нової битви. Щоб вижити, йому необхідно протягом 24 годин знайти невловиму войовницю Нікс, яку доведеться ще й перемогти в чесному бою. Чи під силу таке завдання офісному «задроту»? ©Kino4ua Стволи Акімбо 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?