Kino4ua.com
FullHD 1080p

Жага / Спраглі

Рік:
Ор. назва:
Thirst / Bakjwi
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Пак Чхан Ук
Тривалість:
02:13:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Хен Сан Хен – молодий католик, який вирішив присвятити своє життя служінню Всевишньому. За досить короткий термін служби в невеликій церкві він зумів заслужити на повагу парафіян, оскільки почав допомагати хворим людям, які перебувають на лікуванні в міській клініці. Однак для Хен Сан Хена цього було мало і одного разу він вирушив до Африки, щоб взяти участь у медичному експерименті з вивчення смертельного вірусу. Проте, в ході досліджень, усі добровольці загинули, і він зумів вижити, завдяки переливанню крові. Після повернення до Кореї молодий священик почав помічати в собі дивні психологічні та фізичні зміни, які він не в змозі пояснити. Поступово його почала долати моторошна спрага, яку можна вгамувати тільки за допомогою людської крові. Чи зможе він не нашкодити людям, зберігши в собі людяність і віру у світлі сили? ©Kino4ua Жага / Спраглі 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?