Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Крила кохання (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sefirin Kizi / The Ambassador's Daughter
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Емре Кабакушак
Тривалість:
1 серія: 2:30:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | 1+1
Сюжет драматичного турецького серіалу про двох молодих закоханих на ім'я Наре і Санджаром, яким судилося пройти важкі випробування, які підготували їхні батьки. Батько дівчини дуже жадібний і з важким характером починає опиратися їхнім стосункам і всіляко влаштовує проблеми, щоб вони розлучилися раз і назавжди. Одного разу закохана пара вирішує втекти куди подалі і почати нове життя без підступних діянь батьків, а потім нарешті одружитися. Невдовзі в день весілля Каре просто зникає, а Санджар у розпачі подумав, що вона вирішила послухати батька, але він не підозрював небезпеку, що на нього чекала. І тому дівчина вирішила врятувати коханого своєю втечею. ©Kino4ua Крила кохання (1, 2 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?