Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Журнал кохання (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Lian Ai Hu Pan Ri Ji / A Love Journal
Країна:
Китай
Режисер:
Тривалість:
00:04:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | CreativUaStudio
Сюжет представленої дорами розповість глядачам історію про молодих людей на ім'я Нін Су і Гу Шень, які пережили разом безліч захоплюючих і яскравих подій. Варто зазначити, що спочатку головні герої познайомилися в стінах школи, де вони навчалися. Вони були однокласниками, але не найближчими. Так, вони спілкувалися один з одним, але найкращими друзями ніколи не були. У середній школі ситуація почала поступово змінюватися. Але найцікавіше полягає в тому, що головним героям вдалося пройти складний і тернистий шлях від однокласників до контрактної пари.
Річ у тім, що головні герої були представниками багатих сімейств. Батьки підлітків були знайомі один з одним, тому одного разу вони вирішили одружити своїх дітей. До такого повороту подій парочка не була готова, але незважаючи на цей факт вони не могли опиратися волі батьків і матерів. Після весільного торжества головні герої почали жити разом під одним дахом. Яке ж було їхнє здивування, коли вони почали поступово закохуватися одне в одного. Ситуація набула несподіваного повороту після того, як подружжя несподівано усвідомило, що вони є ворогами в бізнесі. Як же будуть далі розгортатися події? ©Kino4ua Журнал кохання (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?