Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вихід через сувенірну крамницю

Рік:
Ор. назва:
Exit Through the Gift Shop
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Бенксі
Тривалість:
01:26:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Бо захотілось
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Фільм починається з розповіді Тьєррі Гетта, француза, який оселився в Лос-Анджелесі, який був зачарований мистецтвом графіті і витратив багато років, знімаючи на відеокамеру це мистецтво. Конфлікт у фільмі відбувається, коли Бенксі стає кінорежисером, а Гетта - художником графіті з псевдонімом Містер Мозгоправ.

Фільм був показаний на кінофестивалі "Санденс" 24 січня 2010 року. Фільм містить найвідоміші написи і графіті на стінах, зокрема роботи Шепарда Фейрі та Бенксі, хоча обличчя останнього ніколи не показують, а його голос спотворений, щоб зберегти анонімність. ©Kino4ua Вихід через сувенірну крамницю 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?