Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Оленяча шкіра / Замша

Рік:
Ор. назва:
Le daim / Deerskin
Країна:
Франція
Режисер:
Тривалість:
01:16:43
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Поношена і немодна куртка з бахромою з оленячої шкіри стає заповітною мрією старіючого Жоржа. Прихопивши всі свої заощадження, він їде машиною в гори, щоб придбати цю річ. У будинку продавця він приміряє куртку, не помічаючи, що вона йому дуже мала. Одурманений гіпнотичною дією дивної речі, Жорж купує обновку. У подарунок до одягу, що завалявся в шафі, колишній власник, який виручив цілий статок за мотлох, віддає дивному покупцеві і непотрібну йому відеокамеру. З тієї хвилини життя Жоржа повністю перетворюється. Він більше не знімає куртку і милується собою в дзеркало. За номер у готелі, він розплачується з господарем обручкою. Там він зустрічає офіціантку Деніз і місцеву повію. Їм він представляється кінорежисером, який знімає новий фільм. Деніз стає його помічницею, вона монтує записи зі сценами злочинів, скоєних Жоржем. Потрапивши під вплив одержимого демонічною курткою чоловіка, вона заплющує очі на те, що її новий знайомий - жорстокий вбивця... ©Kino4ua Оленяча шкіра / Замша 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?