Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ворожнеча: Бетт і Джоан (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
FEUD
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ґас Ван Сент, Раян Мерфі, Ґвінет Гордер-Пейтон
Тривалість:
1 серія: ~ 59 хв. (цілком серій: 2/8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Серіал розповість про багаторічну взаємну ненависть, яка роками підігрівалася кінорежисерами та представниками жовтої преси. Для обох актрис давно пережитий пік популярності, і в надії на приголомшливий успіх кіно дві найбільш ворогуючі жінки кіноіндустрії зійшлися на одному знімальному майданчику. Кожен кадр кінофільму все більше розпалював полум'я ненависті й відрази в серцях Джоан і Бетсі. Посмішки під час зйомки фільму змінювалися агресією і злістю за лаштунками. На що готові колись знамениті кінозірки, щоб повернути собі колишню славу?
Але серіал оповідає не тільки про професійне суперництво. Він показує біль самотності. За лаштунками посмішка змінюється зневірою і глибокою тугою, а гординя перетворюється на жалість до себе. Єдине світло в житті - спалахи фотоапаратів і світло софітів. Популярність у кіноіндустрії змінюється самотністю в просторому будинку. А багаторічна ненависть до супротивниці завжди була лише формою вираження взаємоповаги і захоплення. Така сумна доля сильних і незалежних жінок. ©Kino4ua Ворожнеча: Бетт і Джоан (1 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?