Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поруч зі мною (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Close to Me
Країна:
Великобританія, Швеція, Мексика
Категорія:
Режисер:
Майкл Семюелс
Тривалість:
00:46:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Доросла заможна жінка Джо Хардінг думала, що її життя складається практично ідеальним чином. У чарівної красуні гідна високооплачувана робота, коханий наречений Фін, який постійно підтримує наречену у важких життєвих ситуаціях. Здавалося, що ніхто не зможе завадити Джо, насолоджуватися справжнім запаморочливим щастям. Однак одного дня трапляється непередбачена жахлива подія, яка перевертає звичне спокійне існування жінки.

Під час чергової екстремальної подорожі закохана парочка опиняється у смертельній пастці. Зрештою Хардінг падає з великої висоти і сильно вдаряється головою. Вже в найближчій лікарні професійні лікарі виборювали Джо. Дивом бідолашній вдалося вижити. Через деякий час змучена жінка повідомила, що постійно відчуває сильний головний біль. Поставивши певні тести, лікарі з'ясували, що пацієнтка повністю забула про пережитий останній рік. Розгублена жінка намагається відновити пам'ять, але стикається з невдачею. Вона не могла уявити, що насправді забутий час є суцільним кошмарним жахом. ©Kino4ua Поруч зі мною (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?