Kino4ua.com
HD 720p

Гра престолів: Остання варта

Рік:
Ор. назва:
Game of Thrones: The Last Watch
Країна:
США
Режисер:
Джині Фінлей
Тривалість:
01:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Дізнайтесь як знімали "Гру престолів"!
Навряд чи творці серіалу, тільки приступаючи до зйомок нового проекту, могли припустити, що сага в жанрі фентезі так захопить весь світ. Актори, які зіграли персонажів вигаданого світу стали неймовірно популярними. Ще довгий час їх будуть ототожнювати з улюбленими героями. Документальна картина розповідає, як проходили зйомки, з якими складнощами і проблемами довелося зіткнутися всій групі, яка бере участь у створенні серіалу, який став вже культовим. 

Тільки для нарядів персонажів, декорацій, які демонструють атмосферу що роздирає протиріччями земель, знадобилася маса зусиль і матеріалів. До кожного сезону доводиться виготовляти новий одяг. У відділі виробництва продюсерського центру не замовкають телефони. Але в ході спільних обговорень і суперечок народжується грандіозна сцена, яка складається з іншими в мозаїку, стає частиною епізоду. Кожна ідея фантастична і унікальна, впроваджується в загальну дію. ©Kino4ua Гра престолів: Остання варта 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?