Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вуличний боєць

Рік:
Ор. назва:
Street Fighter
Країна:
США, Японія
Режисер:
Стівен де Соуза
Тривалість:
01:41:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал
Фільм «Вуличний боєць» ( «Street fighter») - екранізація однойменної комп'ютерної гри. При цьому режисер кінострічки Стівен де Соуза використовував назву гри і героїв для екранізації вигаданого ним бойовика. Роль головного героя - військового полковника, зіграв дуже популярний в той період Жан-Клод Ван Дамм. Де Соуза створив вигадану країну Шадалу. Цю країну намагається захопити озброєний самими останніми новинками техніки генерал Байсон, якого зіграв Рауль Хулія. Це була його остання роль, так як незабаром після зйомок він помре. У генерала великі амбіції - стати Володарем усього світу за допомогою створених солдат-мутантів. Він захоплює заручників і вимагає мільйони доларів за їх викуп. Єдиний, хто може його зупинити, так це безстрашний військовий полковник Гайл. У фільмі режисер ввів велику кількість персонажів, але далеко не всі вони розкриті. Сюжет розгортається швидко і динамічно. Фільм вийшов яскравим, так як в ньому багато екшену: безліч гострих бійок, погоні, перестрілки, руйнування, барвисті і ефектні декорації і дорогі костюми. Прикрашає сюжет фільму гумор і комедійні діалоги. Яскравим шанувальникам комп'ютерних ігор однозначно він припаде до душі ©Kino4ua Вуличний боєць 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?