Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Аватар 2: Шлях води

Рік:
Ор. назва:
Avatar: The Way of Water
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Кемерон
Тривалість:
03:05:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Минуло півтора десятиліття після подій першого фільму. Джейк Саллі - вождь клану Оматікайя. Він живе з Нейтирі, в їх сім'ї ростуть сини Нетейам і Ло'ак, дочка Туктірей, прийомна дочка Кірі, яка народилася від аватара Грейс Огустін, а також «Павук» Майлз, людина за походженням. Він син полковника Майлза Куоритча, який народився на Пандорі, але через вік нездатний вирушити на Землю в кріосні.

Починається нова хвиля колонізації Пандори компанією RDA, зводиться оперативна база "Місто-плацдарм". Джейк та аборигени ведуть партизанську кампанію проти ліній постачання міста. Серед новоприбулих — аватар полковника Куоритча, клонований як Наві. Люди освоїли технологію «рекомбінантів» — збереження свідомості та пам'яті особистості. В аватар Куоритча було завантажено пам'ять полковника і його бажання помститися Джейку Саллі. Командувач військами міста генерал Френс Ардмор ставить перед полковником і його групою морпіхів завдання зупинити повстанців. Рідна планета гине, потік біженців із Землі зростатиме і необхідно надати переселенцям надійну базу на Пандорі.

Куоритч із групою десантується у лісі та захоплює дітей Джейка. Діти встигають повідомити батьків про появу ворожих аватарів. Джейк і Нейтирі виступають проти групи полковника, звільняючи свою сім'ю, але Куоритч забирає Павука на базу землян, визнаючи свого сина. Куоритч вирішує ближче познайомитися з Майлзом, щоб залучити його на свій бік, а Майлз, у свою чергу, вчить Куоритча культурі Наві. Джейк розуміє: рано чи пізно Павук видасть їхній притулок. Сім'я приймає важке рішення, вони ховаються, прямуючи на схід океану Пандори, архіпелаг тисячі островів. Клан рифів Меткайїна дає їм притулок, хоча деякі одноплемінники зневажливо називають сім'ю Джейка напівкровками. Сім'я вивчає звичаї мешканців рифів, вони вчаться плавати верхи на приручених морських хижаках, вивчають техніку затримки дихання під водою. Кірі, дівчина з паранормальними здібностями, налаштовує духовний зв'язок з морем та його мешканцями, а Ло'ак зав'язує дружбу з Циреєю, дочкою вождя клану Тоноварі та його дружини Ронал. ©Kino4ua Аватар 2: Шлях води 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Vitalli
    Vitalli
    4 січня 2023 21:48
    + 0 -
    Із цікавого це другий вид жителів планети Пандора їхній спосіб життя,головний герой першої частини здувся,середній син якого цькували і свої і чужі виявився головним добрим пятном .Основне враження щось середнє,немає бажання передивитися ще раз.
  2. U
    U
    3 січня 2023 17:52
    + +1 -
    МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ УСЕ! Дивилась на смартфоні, уявляю як в кінотеатрі!
  3. Микола.
    Микола.
    2 січня 2023 20:47
    + 0 -
    Жахливе звучання, ледве зміг подивитись половину. На мій погляд, з того, що я бачив, перший фільм був значно кращий. 
    1. V
      V
      23 березня 2023 18:50
      + +1 -
      Просто скачайте торентом, тобі буде добре. Може то було погане звучання на початок прокату у кінеотеатрі.