Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Текумзе

Рік:
Ор. назва:
Tecumseh
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ганс Крацерт
Тривалість:
01:42:55
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Російською - Оригінал
Північна Америка, 1805 рік. Білі завойовники перейшли до нової тактики вигнання індіанців із їхніх споконвічних земель. Тепер вони укладають з ними договори про продаж землі та змушують їх переселятися у безплідні західні області.

Головний ворог корінних жителів Північної Америки губернатор Індіани Гаррісон. Щоб покласти край його підступам, вождь племені шауні Текумсе, вихований у сім'ї білого судді Мекью, об'єднує роз'єднані племена в союз, який оголосив індіанські землі власністю громади, а вождів, які порушили це рішення, вбивали.

В 1811 Гаррісон, скориставшись зрадою друга дитинства Текумсе, Саймона Мекью, нападає на Священне місто індіанців. Ті, хто залишився живим, рятуються втечею до Канади. Повіривши британському генерал-губернатору Броку, який обіцяв підтримку Британії у створенні незалежної індіанської держави, Текумсе та його сили виступають на боці британців у Другій війні за незалежність. Однак, програвши війну і втратили Брок, британці порушують домовленості з індіанцями, і вирішальну битву аборигени змушені вести самі. Текумсе гине у бою, колонізатори здобувають перемогу. ©Kino4ua Текумзе 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?