Kino4ua.com

Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід

Рік:
Ор. назва:
Indiana Jones and the Last Crusade
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
02:07
Переклад:
Українська мова ICTV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Киномания
Фільм починається з флешбеку в юні роки Індіана Джонса. Його пристрасть до вишуканих речей проявилася вже тоді. Він краде у одного археолога золотий хрест, який сподобався йому. Слідом за хлопчиськом кинулася ціла банда найманців, але Інді вдається втекти на цирковому поїзді. Однак, хрест доводиться повернути власнику. Через два десятиліття Інді не залишає бажання, і надія роздобути дорогоцінну прикрасу. Він знову вдається до крадіжок, і на цей раз вдало. Незабаром до безжурного авантюриста звертається один бізнесмен. Він знає, де шукати священний Грааль. За переказами, чаша належала Ісусові. Разом з учнями він пив з неї. Той, кому вдасться відшукати божественний кубок - знайде вічне життя і стане безсмертним. Тепер до непоправного шукача пригод примикає його батько. Він допомагатиме Індіані в пошуках Грааля. ©Kino4ua Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?