Kino4ua.com
FullHD 1080p

Нікчемний Я 2

Рік:
Ор. назва:
Despicable Me 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
П’єр Соффін
Тривалість:
01:38:32
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
У центрі подій комедійного мультфільму супер лиходій Грю і його весела компанія посіпак. Зараз цей здоровань виховує трьох діточок, які здатні довести кого завгодно. Скриплячи зубами, він продовжує піклуватися про своїх дівчаток і навіть заробляє на життя чесним шляхом. Спокійне життя починає тріщати по швах, коли в його житті з'являється агент Люсі з Анті-злочинницької ліги.
Ця організація має велику потребу в допомозі Грю, адже на нашій планеті з'явився новий супер лиходій і впоратися з ним зможе тільки наш герой. Разом зі своєю новою чарівною напарницею Люсі, Грю береться за ризиковану справу, щоб в черговий раз врятувати світ. ©Kino4ua Нікчемний Я 2 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?