Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Ліга Вотчкар. Повернення чемпіона

Рік:
Ор. назва:
Power Battle Watch Car: Return of Watch Mask
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Лі Йон-джун
Актори:
Тривалість:
01:10:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Піксель
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Нас знову чекає зустріч із Джіно, абсолютним чемпіоном Ліги WatchCar, його друзями та, звичайно, з суперниками з чемпіонату. Цього разу він отримує дивне запрошення до нової Ліги, яка відома своїм вкрай екстремальним рівнем змагань між суперниками. Дорогою додому він піддається нападу поганих хлопців, які крадуть його високотехнологічного друга - автокар BlueWill. Джино за підтримки своїх нових друзів повертає автомобіль та з'ясовує, хто організатор викрадення. Наш герой вирішує взяти участь у черговому сезоні Ліги, але ховаючись за таємничою маскою. ©Kino4ua Ліга Вотчкар. Повернення чемпіона 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?