Kino4ua.com
PG

Віллі та круті тачки

Рік:
Ор. назва:
Wheely
Країна:
Малайзія
Категорія:
Режисер:
Ісрі Абдул Халім, Карл Мендес
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Гаскет-Сіті - дивовижне місто, населений живими автомобілями. І більшість з них люблять гонки, так що не мислять свого життя без високих швидкостей. І Віллі одна з таких машин. Колись він був перспективним гонщиком і всього один крок відділяв його від звання чемпіона і титулу володаря доріг. У нього було безліч шанувальників, які наслідували його і раділи кожній його перемозі. Він твердо рухався до наміченої мети і швидко досяг небувалих висот, так що перед участю в фінальному заїзді чемпіонату, Віллі був впевнений, що залишить всіх супротивників далеко позаду себе. 

Ось тільки доля розпорядилася по-своєму. Віллі з тріском провалив гонку - на початковому етапі він не зміг впоратися з керуванням і потрапив у річку. Через своєї помилки і надмірної самовпевненості у власних силах він розпрощався із заповітною мрією і втратив можливість повернутися у великий спорт. Так що після відновлення йому довелося шукати для себе новий життєвий шлях, який і привів його до лав таксистів. Однак Віллі ні на хвилину не забував про перегони, в глибині душі він сподівався знову опинитися на гоночному треку, тому у вільний час влаштовував заїзди і змагався зі звичайними машинами. 

Ось тільки подібні гонки абсолютно не приносили йому належної радості, тому його життя було позбавлено сенсу. Принаймні Віллі так думав, поки не познайомився з Белою. Цей автомобіль довів колишньому гонщику, що швидкість - далеко не головне у житті. ©Kino4ua Віллі та круті тачки 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола
    Микола
    2 серпня 2022 11:15
    + 0 -
    токсичний мультфільм. З булінгом.