Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Хлопчик, Кріт, Лис та Кінь

Рік:
Ор. назва:
The Boy, the Mole, the Fox and the Horse
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пітер Бейнтон
Тривалість:
00:34:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Хлопчик, що гуляє на самоті, зустрічає Крота і починає з ним розмову. На питання, яким він хотів би бути, коли виросте, хлопчик відповідає «добрим». Кріт же зізнається, що має улюблену приказку: якщо спочатку щось не виходить, співаєш пирога, — і це правило дійсно спрацьовує. Вони гуляють полями та пустками і зустрічають Лиса, який потрапив у капкан. Хоча Лис зізнається, що з'їв би Крота, якби не був у капкані, Кріт перегризає тяганини на капкані, і Лис приєднується до компанії, проте майже нічого не каже. При цьому він рятує Крота, коли той падає у річку.

Кріт каже, що один із найбільших проявів доброти — це бути доброю до себе, а людиною, якій найважче пробачити, теж часто буваєш ти сам. Три супутники зустрічають Кіня, який катає їх на спині. Вона каже, що кожен чогось боїться, але всі разом ми боїмося менше; що насмілитися показати свою слабкість - це насправді прояв сили; і що попросити про допомогу — це не означає здатися, а навпаки, відмовитися здаватися. Вони продовжують шлях, розмовляючи про доброту, любов і сміливість, і коли хлопчик зітхає: «Як же нам ще довго йти», — Кінь підбадьорює його, кажучи: «Зате подивися, як багато ми вже пройшли». І хоча головною мрією хлопчика було повернутися додому, наприкінці друзі, обнявшись, задаються питанням: «Адже це не обов'язково місце?». ©Kino4ua Хлопчик, Кріт, Лис та Кінь 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?