Kino4ua.com
PG

Фантастичний містер Лис

Рік:
Ор. назва:
Fantastic Mr. Fox
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Вес Андерсон
Тривалість:
01:27:30
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фантастичний містер Лис – лялькова стрічка, створена за твором Роальда Даля. У центрі сюжету хитрющий лис на ймення Фокс, який полюбляє заглядати у курники. І робить він усе так вправно, що його неможливо впіймати. Довгенько він ласував пташками, аж поки не потрапив у пастку. Та ще й вагітна дружина була з ним поруч у цей момент. Ось тут і довелось Фоксу переосмислити своє життя і дати дружині обіцянку покинути цю небезпечну справу і стати порядним сім’янином. Минає два роки. Фокси живуть у норі, виховують сина, ходять на роботу. Тепер лис став шанованим журналістом. І одного разу на очі йому трапляється оголошення про продаж чудового будиночку з буку. Сімейство купує цю нерухомість і переїжджає у своє нове житло. І ось тут починаються проблеми, оскільки по сусідству знаходяться господарства, де є індики, гуси, кури, і містер Фокс вже пускає слинки… ©Kino4ua Фантастичний містер Лис 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?