Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Лис і мисливський пес 2

Рік:
Ор. назва:
The Fox and the Hound 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джим Каммеруд
Тривалість:
01:09:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет пригодницького мультфільму від студії Уолт Дісней «Лис і пес 2» розповідає про юність лиса Тода і пса на прізвисько Коппер, головних героїв мультфільму «Лис і пес», що вийшов на екрани 1981 році.
Одного разу Тод і Коппер, будучи ще зовсім юними, випадковим чином опиняються на ярмарці, де має виступити дуже відомий і популярний собачий колектив «Співаючі бродяги». Але так трапляється, що в самий останній момент, члени колективу сваряться між собою, в результаті чого їм доводиться виступати без своєї солістки.
Під час виступу, Коппер постійно підспівував своїм кумирам, його спів почули, і «Співаючі бродяги» запропонували цуценяті виступати разом з ними. Він настільки зрадів такій пропозиції, що зовсім забув про те, що обіцяв Тоду разом подивитися феєрверк, на що той дуже сильно образився. Чи зможуть вони помиритися? ©Kino4ua Лис і мисливський пес 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?