Kino4ua.com
HD 720p
R

Ковток

Рік:
Ор. назва:
Suck
Країна:
США
Режисер:
Роб Стефанюк
Тривалість:
01:30:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Канадський рок-гурт-початківець Winners, незважаючи на гучну назву, успіхом не користується. Так триває доти, доки бас-гітаристка гурту Дженніфер не зустрічає в одному з рок-клубів вампіра Квіні, який змінює її природу. Дівчина одразу починає робити успіхи на сцені, її помічають, сторінка гурту в інтернеті поступово наповнюється захопленими відгуками, проте все це має і зворотний бік - дівчині потрібна людська кров, але ж сліди треба якось замітати. Вона змушує робочого сцени Г'юго прибирати трупи.

Поступово й інші учасники гурту розуміють суть того, що відбувається, але у них виникає дилема - чи йти шляхом успіху, чи вигнати дівчину з гурту. Музиканти вирішують спробувати запровадити певні правила - не перетворювати інших, не використовувати кров людей, але все це залишається лише словами. Гурт стає все більш і більш популярним, а Дженніфер перетворює на вампірів гітариста й ударника. Менеджер групи теж бачить, що відбувається, але вважає, що успіх понад усе. Відчуваючи свою безкарність, музиканти з'їдають під час прямого радіоефіру популярного ведучого. Після цього і лідер гурту Джоуї вирішує стати вампіром. ©Kino4ua Ковток 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?