Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Еф - історія спогадів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ef: A Tale of Memories / Ef: A Tale Of Memories & Melodies
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Онума Шін
Тривалість:
1 серія: 24:07 (цілком серій: 1-12 з 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
З давніх часів на Землі існують два абсолютно ідентичних міста з однаковою назвою Отова, які розташовані на протилежних півкулях планети. Їхня історія відома лише древнім безсмертним хранителям Юко і Хімурі. Перший із хранителів відповідає за Північне місто, другий - за Південне. Одного разу в цих дивовижних поселеннях починає розвиватися незвичайна історія.

Молодий хлопчина Хіро захоплюється малюванням, а також має активну подругу на ім'я Кей. Дівчина постійно ревнує його до всіх оточуючих, особливо до їхньої спільної подруги Міяко, красивої, але егоцентричної особи. У цей час на протилежній півкулі хлопчисько на ім'я Ріндзі заводить цікаве знайомство - дівчину Тіхіро з незвичайною пов'язкою на оці. На жаль, незабаром красуня потрапляє в аварію і має важкі проблеми з довгостроковою пам'яттю.

У пошуках допомоги Ріндзі звертається до хранителя, який не зміг допомогти. Однак незабаром хлопець випадково зв'язується з Хіро. Юнаки вирішують допомогти один одному у вирішенні їхніх головних проблем, що пов'язує настільки схожі, але такі різні міста. ©Kino4ua Еф - історія спогадів (1 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?