Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

WWE Арабський Руднічок

Рік:
Ор. назва:
WWE Crown Jewel
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Данн, Пол Левеск
Тривалість:
03:53:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | WWE Looks
Переклад:
Original English Оригінал
Скарга

Титул чемпіона світу в надважкій вазі WWE залишається за Сетом "Фрікіном" Роллінзом, але не раніше, ніж почнеться абсолютна війна з Дрю Макінтайром.

Шотландський Воїн виглядав готовим знищити і повалити Роллінза, і після безлічі Родоводів, тупотіння і Клейморів, чемпіон копнув глибше і поставив свого найнебезпечнішого суперника на рахунок, ухилившись від Клеймора і з'єднавшись з іншим Родоводом і другим кільцем. - гуркіт тупоту.

Після бою Даміан Пріст помчав до рингу і спробував перевести в готівку свій контракт "Гроші в банку". Однак перш ніж він встиг це зробити, Самі Зейн вийшов з натовпу і відправив Пріста обличчям вперед на стійку рингу, перш ніж схопити портфель і втекти через всесвіт WWE. ©Kino4ua WWE Арабський Руднічок 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?