Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Моя улюблена Страшко

Рік:
Ор. назва:
Моя улюблена Страшко
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова
Тривалість:
1 серія 00:46:50 (цілком серій: 48 з 48)
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Дівчина з непоказною зовнішністю і посередніми фізичними даними вступає працювати в одну косметичну компанію, де виявиться сірою мишею. Вона дуже далека від усього цього гламуру, який її оточує, і зовсім не збирається змінюватися, але в неї є своя особлива індивідуальність. Дівчина дуже розумна та інтелектуально розвинена. Її внутрішній світ багатий і різноманітний. Однак ніхто з чоловіків не прагне познайомитися з нею ближче і з'ясувати, наскільки вона хороша, тому що їх лякає її моторошна зовнішність. Таємно закохавшись у свого начальника, нещасна мріє про те, щоб він відповів взаємністю, але вони наче з різних світів, зовсім не підходять один одному. Завдяки її інтелектуальним здібностям начальник отримує великий прибуток і вигоду. Саме тому починає її використовувати. Дівчина навіть не підозрює про те, що в нього свої цілі. Вона продовжує працювати на цю людину і сподіватися, що одного дня він зможе розгледіти в ній щось більше, ніж просто "бойового товариша", готового завжди прикрити тил. У неї немає усвідомлення того, як йдуть справи насправді, але в якийсь момент начальник, і сам не усвідомлюючи, від чого його так тягне до неї, починає бачити в асистентці щось більше, втомившись від накачаних гелем однотипних дівчат. ©Kino4ua Моя улюблена Страшко 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb0.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?