Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Частини тіла

Рік:
Ор. назва:
Private Parts
Країна:
США
Режисер:
Бетті Томас
Тривалість:
01:49:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Фільм пов'язаний з виходом "Шоу Говарда Стерна", головного героя, інноватора і революціонера американського радіо, який вступив у боротьбу з керівництвом своєї радіостанції. Також фільм звертається до минулого Стерна.

Після своєї появи на церемонії вручення нагород MTV Music Video Awards у ролі супергероя Фартмана, радіоведучий Говард Стерн сідає на рейс додому і опиняється поруч із незнайомкою Глорією, яку він явно відштовхує. Стерн, думаючи, що вона бачить у ньому ідіота, починає розповідати історію свого життя, починаючи зі словесних образ від свого батька Бена в дитинстві. Стерн почав мріяти виступати на радіо після відвідування студії звукозапису свого батька і виростає тихим, незграбним у спілкуванні хлопцем. Він вирішує працювати на радіо і вивчає зв'язок у Бостонському університеті. Він стає діджеєм на коледжській радіостанції WTBU, і зустрічає свою дівчину Елісон.

Після закінчення університету Стерн працює в WRNW у розташованому поруч із Нью-Йорком Брайаркліффі, незабаром його підвищують до програмного директора, що дає змогу йому одружитися з Елісон. Він іде з роботи після того, як його попросили звільнити іншого діджея, і переїжджає до WCCC у Гартфорді, штат Коннектикут, де подружиться з діджеєм Фредом Норрісом. Говард поводиться в ефірі більш невимушено, стаючи більш відкритим і відвертим. Він і Фред присутні на прем'єрі нового фільму акторки Бріттані Феірчайлд. ©Kino4ua Частини тіла 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?