Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дзвінок з минулого / Дзвінок із минулого

Рік:
Ор. назва:
Call / The Call
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Чун-Хюн Лі
Тривалість:
01:52:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BaibaKoTV
Переклад:
Original English Субтитри
Події, описані розгортаються у двох часових проміжках. У 2019 році живе добросерда і добре вихована красуня на ім'я Со-Йон, якій доводиться відкласти вбік незавершені справи і повернутися в рідне село. Після батьківської смерті стало нікому піклуватися про вимогливу матір. Доросла дама перебуває в лікарні. Нездорова родичка не поспішає налагодити нормальні взаємини з донькою, яка приїхала її відвідати. При переїзді Со-йон позбулася мобільника, тому була змушена увімкнути домашній телефон. Юна особа стала отримувати незвичайні дзвінки. З нею з'єднується 28-річна незнайомка, яка благає захистити її від небезпеки. Йон-сук розповідає, що є господинею цього будинку, але з тією лише різницею, що він належав їй у 1999 році. Дівчина зі сьогодення була не в змозі повірити дивним словам загадкової попередниці. Але незабаром вона сильно зблизилася з нею і захотіла зробити все від себе залежне заради того, щоб уберегти новоявлену приятельку. Їй хотілося вірити в те, що їй вдасться запобігти страшному злочину і позитивним чином вплинути на подальшу долю відважної подруги. ©Kino4ua Дзвінок з минулого / Дзвінок із минулого 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?