Kino4ua.com

Побачення наосліп

Рік:
Ор. назва:
My Blind Date With Life
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марк Ротемунд
Тривалість:
01:51
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сюжет цієї кінокартини цілком і повністю ґрунтується на реальних подіях. Це історія про талановитого юнака, який мріє стати працівником найбільшого і розкішного готелю Мюнхена. Головний герой намагається зробити все для того, щоб досягти неймовірного успіху в своїй кар'єрі, проте несподіване погіршення зору може поставити хрест на його амбіційних планах. Молода людина докладає всіх можливих зусиль, щоб ніхто не дізнався про його недугу. Він часто вдається до допомоги друзів, готових витягти його навіть з найскладнішої ситуації. Якщо його візьмуть на роботу мрії, то він автоматично досягне вершини своєї кар'єри ... ©Kino4ua Побачення наосліп 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?