Kino4ua.com
480p
G

Вогні рампи

Рік:
Ор. назва:
Limelight
Країна:
США
Режисер:
Чарлі Чаплін
Тривалість:
02:17:34
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Київ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Одна з найкращих картин великого Чарлі Чапліна. Це історія красивої балерини, яка остаточно розочаровалась у житті після того, як її паралізувало, і старого клоуна, який уже не має того успіху, що раніше, але життя зводить їх разом. Коли Террі (головна героїня фільму) розуміє, що вона вже не зможе більше танцювати, що на своїй кар'єрі балерини можна поставити хрест і від відчаювання вона вирішує закінчити життя самогубством, а саме відрадитися газом, але вона рятує Кальверо. Після чого він викликає лікаря, який і повідомляє, що у дівчат є шанси знову стати на ноги. Кальверо намагається прикласти всі зусилля, щоб допомогти дівчині знову ходити, він постійно намагається підняти її настрій, і йому це вдається, дівчина починає ідти на поправку. ©Kino4ua Вогні рампи 1952 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?