Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Скотт Піліґрим стає до бою (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Scott Pilgrim Takes Off
Країна:
США, Японія, Канада
Режисер:
Абель Гонгора
Тривалість:
00:27:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UFDUB
"Скотт Пілігрим стає до бою" - це захопливий мультсеріал, дія якого розгортається в Торонто, Канада. Цей альтернативний переказ оригінальної серії графічних романів Брайана Лі О'Меллі про Скотта Пілігрима пропонує новий погляд на знайому історію.

Сюжет слідує за Скоттом Пілігримом, басистом інді-гурту, який закохується в загадкову доставщицю Рамону Флауерс. Натхненний оригінальною ідеєю, Скотт знову стикається з сімома злими колишніми Рамонами, але все змінюється, коли він програє битву проти першого з них і, здавалося б, гине. Ця подія перевертає життя всіх персонажів, включно зі злими колишніми Рамонами, і ставить під сумнів реальність того, що відбувається.

Рамона Флауерс, дізнавшись про зникнення Скотта, вирішує розслідувати цей інтригуючий випадок, відкриваючи таємниці і зміни в житті всіх залучених. ©Kino4ua Скотт Піліґрим стає до бою (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?