Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Добрий привид

Рік:
Ор. назва:
Ghoster
Країна:
США
Режисер:
Райан Беллгардт
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Вихованням юної Елізабет займається її батько. Несподівано він дізнається, що йому дістався від родичів старовинний маєток. Чоловік вирішує залишити позаду старе життя. Разом із дочкою він вирушає на нове місце проживання, де на нього чекає неприємний сюрприз. Будинком постійно гуляє вітер, двері видають моторошні скрипи, а на горищі самі по собі пересуваються речі. В особняку налічується тридцять кімнат. Батько і дочка перевіряють кожну, але не виявляють нічого, що могло б стати логічним поясненням. Однієї з ночей Елізабет помічає дивне світіння. Вона слідує за ним і стикається зі справжнім привидом. Каспер нудиться в стінах ненависного йому будинку вже п'ятдесят років. Еховілль завжди був йому рідним. На відміну від інших привидів він анітрохи не ображений на людей, а навпаки завжди намагається з ними подружитися. Незвичного приятеля Елізабет знайомить із батьком, який спершу вважав історію про нього звичайною вигадкою. Разом вони починають боротьбу зі злісним драконом-привидом Юто. ©Kino4ua Добрий привид 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb3.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?