Kino4ua.com
HD 720p
PG

Місячний пілот

Рік:
Ор. назва:
Moon Pilot
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Нілсон
Тривалість:
01:38:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Капітан ВПС Річмонд Телбот випадково добровільно викликається здійснити перший пілотований політ навколо Місяця. Йому наказано зберігати майбутній рейс у секреті, навіть від своєї сім'ї в майбутній відпустці.

Під час польоту, щоб відвідати свою сім'ю, до Талбота наближається Ліра, загадкова "іноземна" дівчина, яка, здається, знає все про майбутню місію астронавта. Вона підходить до Талбота, щоб попередити його про можливі дефекти його космічного корабля. Він припускає, що вона шпигунка, тікає від неї і зв'язується з ВПС. ВВС відправляють його додому і поміщають під захист "Національної безпеки", тонко замаскованого ФБР.

Зрештою Ліра показує, що вона доброзичливий інопланетянин з планети Бета Ліра. Вона хоче запропонувати йому спеціальну формулу фарби, яка при нанесенні на його ракету захистить його мозок від "протонних променів". Зачарований молодою жінкою, Талбот вислизає від агентів, які охороняли його, щоб проводити більше часу з Лірою. Зрештою, після запуску його ракети, поруч із ним з'являється Ліра і переконує його відвідати з нею її планету. Талбот повідомляє Центру управління польотами, що він повернеться трохи пізно. Фільм закінчується тим, що Центр управління польотами повністю збитий з пантелику химерними повідомленнями, які вони отримують від того, що обидва співають дуетом романтичну пісню про її рідну планету Бета Ліри. ©Kino4ua Місячний пілот 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?