Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Джейн Доу: Так, я це добре пам'ятаю / Джейн Доу. Так, Я добре пам"ятаю

Рік:
Ор. назва:
Jane Doe: Yes, I Remember It Well
Країна:
США
Режисер:
Арманд Мастроянні
Тривалість:
01:19:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал
У п'ятому фільмі Джейн Доу це сімейна справа. "Так, я це добре пам'ятаю" - поява сліпучої Поллі (Донна Міллс), матері розробника головоломок і часом федерального агента Кеті Девіс (Леа Томпсон). Однак їх об'єднує не лише моложавий зовнішній вигляд і вміння розгадувати загадки, і фактично Поллі також отримує зарплату від Центрального агентства безпеки. Напруженість між матір'ю і донькою наростає, але коли зникає британський актив, вони збираються разом, щоб розкрити справу.


Людина, яку вони шукають, - професор Ієн Смайт (Майкл Томлінсон), який служить своїй країні найнезвичайнішим чином. Через його здатність запам'ятовувати практично все, йому було доручено запам'ятати особистості та контакти 165 агентів глибокого прикриття. Британська розвідка вважає, що найкращий спосіб поділитися цією інформацією зі своїми американськими колегами - це відправити Смайта за кордон, щоб він особисто доставив файли, а не пересилати дані в цифровому форматі і ризикувати хакерством. План, звісно, провалюється, і Смайт зникає з круїзного терміналу, коли хтось нападає на його куратора Саймона Кастера (Клемент фон Франкенштейн). ©Kino4ua Джейн Доу: Так, я це добре пам'ятаю / Джейн Доу. Так, Я добре пам"ятаю 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?