Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джейн Доу. Поки смерть не розлучить нас

Рік:
Ор. назва:
Jane Doe: Til Death Do Us Part
Країна:
США
Режисер:
Арманд Мастроянні
Тривалість:
01:17:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал
Ввічливий торговець зброєю Арманд Нордстром погодився видати мафіозі оперативникам АНБ і заарештувати великого боса Луї Анджеліні. На жаль, того дня, коли Нордстрем має передати докази державі, його тіло було виявлено в неглибокій могилі. Усі докази ведуть до Анджеліні, який відмовляється від угоди про захист свідків на користь життя без права дострокового звільнення. Крутий хлопець каже, що воліє померти за ґратами. Шість місяців потому він це робить через обширний серцевий напад. Лише за кілька хвилин до того, як його надягають у мішок для трупів, труп зникає з тюремної лікарні. Жоден охоронець, ні ув'язнений, ні лікар не можуть пролити світло на те, що сталося. Ця ситуація вимагає досвіду такої мами-футболіста з передмістя, як Кеті.


У ролі агента під прикриттям Джейн Доу все, що їй потрібно зробити, це з'ясувати, як мерця вдалося таємно вивезти з в'язниці суворого режиму. Якщо вона зможе з'ясувати, хто це зробив, можливо, їй вдасться з'ясувати, хто керує його операцією з продажу зброї, і покінчити з ними назавжди. Але у Джейн Доу є своя теорія: ніхто не вкрав тіло Анджеліні. Тому що Анджеліні не помер. Якщо її професійне життя не викликало у неї достатнього занепокоєння, Джейн Доу нарешті отримала дозвіл розкрити правду про своє подвійне життя своєму чоловікові Джеку. Переконати невіруючого чоловіка непросто. Важкий час, щоб зловити сумнів у людині, яку вона кохає, тому що небезпечний злочинець перебуває в бігах і повністю готовий захищати свою мерзенну операцію до смерті - але не його. ©Kino4ua Джейн Доу. Поки смерть не розлучить нас 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?