Kino4ua.com

Не спати до Різдва

Рік:
Ор. назва:
No Sleep Til Christmas
Країна:
США
Режисер:
Філ Трейл
Тривалість:
01:30
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
У центрі мелодрами «Не спати до різдва» успішна дівчина на ім'я Ліззі. Вона працює у великому агентстві і займається організацією заходів. На різдвяні свята у героїні намічається власна найважливіша подія - весілля. Вона любить свого жениха, який також успішний і забезпечений. Правда, останні місяці наречену мучить безсоння. Вона не може і години поспати, тому відчуває себе розбитою. У чергову безсонну ніч Ліззі вирішила покататися на машині і випадково збила хлопця.

Постраждалим виявився бармен на ім'я Саймон. Нещодавно його кинула дівчина, тому що він постійно не спав. Героїв об'єднала однакова складність. Розмовляючи на нічний парковці про інцидент, парочка заснула. Незнайомці раді, що, нарешті виспалися. Але незабаром вони знову зіткнулися з неможливістю заснути. Героїня пропонує бармену повторити експеримент, який закінчується благополучно. Герої вирішують разом проводити ночі, сподіваючись відновити режим. Чим закінчаться спільні ночівлі сторонніх людей? ©Kino4ua Не спати до Різдва 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?