Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Поки ти спав

Рік:
Ор. назва:
While You Were Sleeping
Країна:
США
Режисер:
Джон Тертелтауб
Тривалість:
01:43:16
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Героїня фільму «Поки ти спав» - молода і самотня дівчина Люсі, що працює в квитковій касі на Чиказькій залізничній станції. Її заповітна мрія - побувати у Флоренції. Кожен день вона бачить красивого незнайомця, за якого із задоволенням вийшла б заміж. Одного разу, напередодні Різдва, на цього хлопця, на ім'я Пітер, нападають прямо на пероні, і він виявляється без свідомості на рейках. В останній момент Люсі вдається врятувати його від вірної загибелі. Пітер виявляється в лікарні і впадає в кому, а прибулі туди родичі хлопця, приймають Люсі за його наречену. В один момент дівчина ставати частиною цієї великої родини, і знаходить в ній те, чого їй так завжди не вистачало. Але як же бути Люсі далі, адже рано чи пізно Пітер прокинеться. ©Kino4ua Поки ти спав 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?